Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Säsongsarbetare - stadsträdgården

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftsenheten gata/park som förvaltar kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer. En del grönyteuppdrag utförs på uppdrag från andra avdelningar eller bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärkning till driftsenheten gata/park inför årets säsong. Vi söker säsongsarbetare som ska arbeta med grönyteskötsel i vår stadsträdgård som är en av våra uppskattade finparker. Ditt dagliga arbete kommer att utföras ute bland kommunens medborgare och besökare i vår solstad.  

Säsongsarbetet kommer ha med inriktning på skötsel av planteringar och buskage, ogräsrensning, städning, vattning samt gräsklippning med handgräsklippare och trimmer. 

Anställningen sträcker sig från april/maj - september/oktober. Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Kvalifikationer

Du har utbildning inom trädgårdsområdet och har erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du har förmåga att se behov och tillsammans med arbetsledaren kommer du planera för det dagliga arbetet.

För tjänsten krävs att du kan kommunicera på svenska. Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Du som söker arbetet ska ha B-körkort, meriterande är om du även har BE-körkort. Vi ser gärna att du har utbildning Arbete på väg samt Heta arbeten. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Säsongsanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

april/maj

Ansök senast

Referensnummer

TFN/2021:5537

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Åsa Johansson, tf enhetschef
054-540 1961