Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Vikarie till förskola, grundskola och fritidshem

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Nu söker vi vikarier till våra förskolor, grundskolor och fritidshem och hoppas du är vår framtida kollega! Vill du ha ett utvecklande och varierande arbete där du får vara med och påverka framtiden för våra yngsta medborgare? Då tycker vi du ska söka tjänsten som vikarie hos oss!


Arbetsuppgifter

Att vara vikarie hos oss är ett fantastiskt jobb om du vill utvecklas och det passar dig som vill prova på varierande arbetsuppgifter. Det är ett flexibelt arbete där du vikarierar på många olika skolor/förskolor och får möjlighet att göra skillnad. Du får en stimulerande arbetsplats och ett inspirerande och varierande jobb.

Som vikarie finns även möjligheten att få längre vikariat på våra förskolor och grundskolor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 18 år, har en gymnasieexamen, behärskar det svenska språket och har ett intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Våra krav är att du ska kunna arbeta inom hela Karlstads Kommun, inklusive våra ytterområden (Molkom, Vålberg, Edsvalla, Väse och Skattkärr) samt ha möjlighet att bli bokad med kort varsel. Som vikarie behöver du även vara aktiv minst två dagar i veckan (undantag för studerande till barnskötare eller lärare).

Innan du kan påbörja en anställning behöver du visa upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. 

Detta är en öppen annons och rekryteringen sker löpande. När vikariebehovet är tillsatt kommer annonsen avslutas. 

Om du har lärarlegitimation, är utbildad barnskötare eller studerar till lärare/barnskötare och gjort din första VFU/APL ber vi dig göra en intresseanmälan direkt till vår vikariepool här: Vikariebanken för Karlstad B&U 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Snarast

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

50

Kontaktperson

Annelie Ludvigsson
054-5402932

Josefin Grönkvist
054-5402905