Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Livsviktigt sommarjobb inom Larm och service!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell personcentrerad vård och omsorg.

Vårt erbjudande

Nu finns möjligheten för dig som studerar till sjuksköterska, är undersköterska eller är vårdbiträde med erfarenhet att få ett intressant sommarjobb!

Vi erbjuder en marknadsmässig lön, kollektivavtal och möjlighet till arbete hela sommaren. Förutom att du lär känna våra fantastiska kunder får du massor av nya trevliga och hjälpsamma kollegor.

Hos oss får du ett meningsfullt och viktigt arbete där du träffar personer med olika funktionsnedsättningar eller inom äldreomsorgen där du träffar äldre och är med i deras vardag.

Vad ska du göra?

På enheten Larm- och service ansvarar vi för att besvara alla larm inom hela Karlstads kommun. Vi utför hälso- och sjukvårdsuppgifter och tar hand om hemtjänstkunder de första dygnen efter hemkomsten från slutenvården. Vi utför även fixarservice och installationer av olika välfärdstekniska produkter.
Då vi behövs dygnet runt är arbetstiderna varierade, såväl dag, kväll som helg. Vi startar med vår lokal på Ramgatan 7 på Våxnäs som utgångspunkt och tar oss till kunderna med bil.

Vem är du?

Det här är lämpligt för dig som pluggar till sjuksköterska, är utbildad undersköterska eller är vårdbiträde med erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Du har fyllt 18 år och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav då vi tar bil till de olika verksamheterna.

Intervju sker löpande via Teams eller fysiskt, så vänta inte med din ansökan om du känner att det här är något för dig. Välkommen att söka! 

Utifrån politiskt fattade beslut behöver du vara fullvaccinerad och kunna visa upp ett aktuellt covid-pass inför anställningen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning

Heltid/Deltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

15

Kontaktperson

Linda Möller, linda.moller@karlstad.se
054-5402874