Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Examensarbete på Karlstads Energi AB

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

På Karlstads Energi vill vi vara främst med ny energi. Detta genom att vi har Sveriges nöjdaste kunder, vi har Sveriges mest engagerade medarbetare, vi är ett föregångsbolag inom alla våra verksamheter och vi är ledande inom hållbarhet.

Vill du hjälpa oss i arbetet mot att nå våra mål? Vi erbjuder nu platser för studenter att utföra sitt examensarbete inför både vår- och hösttermin, oavsett vad för program du läser.

 

Hur söker jag?

För att genomföra ditt examensarbete på höstterminen 2022 skickar du in din ansökan digitalt via denna sida. Ansökan är öppen 15 april – 15 juni. Ansökan för vårterminen 2023 öppnar 15 september. 

 

Vad ska ansökan innehålla?

Vi vill att du skriver en kort presentation av arbetet och förslag på frågeställningar som du skulle vilja undersöka på vår organisation. En ansökan ska innehålla följande:

  • Rubrik
  • Bakgrund
  • Problemformulering
  • Syfte och mål
  • Kontaktuppgifter och vilka som medverkar
  • CV

 

Efter ansökan är inskickad

Om din ansökan blir uttagen kommer du att bli kontaktad av någon av våra handledare för intervju eller vidare diskussion gällande ditt examensarbete. De studenter som inte gått vidare meddelas via mejl efter ansökningsperiodens slut.

 

Vänligen observera:

  • Beroende på ämne och område för examensarbetet kan en säkerhetsprövning komma att bli aktuell.
  • Detta rör sig inte om någon form av anställning. Ingen ersättning för att skriva ditt examensarbete kommer att utgå. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Provanställning

Omfattning

Heltid/Deltid

Tillträdesdatum

Hösten 2022

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Elin Lundström
054-5401160