Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Beskrivning

Sundsta-Älvkullegymnasiet är en av Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskolor och en av de allra största. Skolan har ca 2000 elever och 250 personal.

Vår vision är enkel. Våra elever ska nå sina mål och vara väl rustade för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Inför höstterminen söker vi legitimerade lärare med behörighet i svenska, engelska, matematik, naturkunskap, samhällskunskap, historia och religion. Gärna i kombination med ytterligare något ämne.

Som lärare på Sundsta-Älvkullegymnasiet tillhör man ett av våra rektorsområden men undervisning kan förekomma på alla våra gymnasieprogram.

Vi har behov av 4-6 lärartjänster, tillsvidareanställningar.

I vårt utvecklingsarbete arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande, betyg och bedömning, tillgänglig lärmiljö och språk i alla ämnen.

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

10 augusti 2022.

Ansök senast

Referensnummer

SÄG-202204

Antal arbetstillfällen

4

Kontaktperson

Susanna Rydahl
054-5401403

Emil Östensson
054-5401395

Mikael Rundh
054-5401443

Susanne Brissman
054-5401545