Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare till Nobelgymnasiets El- och energiprogram, inriktning automation.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Arbetsuppgifter

Är du yrkeslärare eller intresserad att prova på det ett läsår?

Nobelgymnasiet söker nu en vikarierande lärare till Elprogrammets inriktning automation då en av våra lärare är föräldraledig.

Är du automationstekniker som vill ta chansen att prova på arbete som yrkeslärare och samtidigt ge eleverna en inblick i din nuvarande vardag? Då har vi ett uppdrag för dig halvtid under under kommande läsår 2022-2023. Vi är flexibla vad det gäller förläggning av din undervisning så det kan kombineras med annan verksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår undervisning med för- och efterarbete, mentorskap, kontakt med branschen och handledare på APL (arbetsplatsförlagt lärande). Du kommer tillsammans med övriga yrkeslärare arbeta i produktion/verkstadsmiljö och vara del i utveckling av verksamheten. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigna kunskaper från elbranschen kombinerat med goda ledaregenskaper.

Det är viktigt att du har ett intresse av att lära ut samt att du trivs att jobba med ungdomar. Du  vågar testa dig i lärarrollen och är samtidigt trygg i dina kunskapsområden.

Helst är du förstås behörig yrkeslärare med erfarenhet av att undervisa och leda grupper.  Du har lätt att samarbeta och är flexibel och van vid problemlösning. Du ska ha en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Som lärare på Nobelgymnasiet arbetar du både självständigt och i grupp. Skolan färgas mycket av digitalisering och det förväntas att du har grundläggande digital förmåga.

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

2022-08-10

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Johan Ekström
0545409921