Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Montör till skyltbilen

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftsenheten gata/park som förvaltar kommunens gator och vägar, parker och grönområden samt badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som montör på skyltbilen ingår att montera trafikskyltar runt om i Karlstads kommun. Arbetet är självständigt och under stort eget ansvar. Tillsammans med vår andra montör planeras varje vecka och dag för att utföra de beställningar på uppsättningar av skyltar samt åtgärda de felanmälningar som kommer in. I tjänsten ingår administrativa arbetsuppgifter och vi jobbar dagligen i Microsoft 365 och fler andra system.

Dagarna spenderas utomhus både vinter- och sommartid och att montera trafikskyltar kan innebära att gräva ner betongfundament, att arbeta på stege samt att arbeta i obekväma ställningar. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har C-körkort och gärna haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Arbetet är tidvis fysiskt och därför behöver du vara van att ta i när det behövs. Det är meriterande om du har lokalkännedom, genomgått utbildningen "Heta arbeten" och “Arbete på väg” samt har ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). 

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. I det här arbetet behöver du vara positiv och tillmötesgående då du är vårt ansikte utåt mot medborgarna. Det är också viktigt att du kan samarbeta, har lätt för att prioritera och är van att arbeta under eget ansvar. Du kan hantera digitala arbetssätt och är van att arbeta i olika system.

Vi går igenom ansökningshandlingarna regelbundet under ansökningstiden och urval kommer ske löpande. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Referensnummer

TFN/2022:1983

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Christer Svensson
054-5406621