Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Musiklärare Kronoparksskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Kronoparksskolan är en f-3 skola med både fritidshem, grundskola och grundsärskola. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och på varje avdelning finns förskoleklass till årskurs 3. På avdelningen jobbar såväl lärare i skolan som på fritidshemmet. 

Kronoparksskolan erbjuder dig en arbetsplats med höga ambitioner och en gemenskap där vi alla brinner för våra eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar och är övertygade om att vi når längre tillsammans. Du kommer till ett tryggt, professionellt, prestigelöst och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum! Vi arbetar fokuserat med goda relationer till eleverna då vi är övertygade om att det är en framgångsfaktor.

Vi på Kronoparksskolan lägger stort fokus på att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla våra elever.  Vi har en välfungerade elevhälsa med, skolsköterska, speciallärare, specialpedagog och två skolkuratorer. Vi fokuserar på att främst arbeta främjande och förebyggande när det gäller skolans elevhälsoarbete.

På Kronoparksskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

 

Arbetsuppgifter

Som musiklärare i grundskolan/grundsärskolan på Kronoparksskolan kommer du att ingå i ett arbetslag. Du kommer att undervisa i musik i vårt fina estetiska klassrum, tillsammans med lärarna i skolan utformas ett schema för eleverna. Vi ser gärna att du genomför körverksamhet för våra elever, ett tätt samarbete med Kulturskolans lärare som i perioder kommer till skolan för att genomföra undervisning är också uppskattat.

Du som lärare besitter en god pedagogisk kompetens. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Kvalifikationer

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Kronoparksskolan. Du har behörig i musik och lärarlegitimation, en god samarbetsförmåga, stort engagemang samt kapacitet att skapa relationer med elever och vuxna.

Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Du ska vara lugn och stabil i ditt bemötande, vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kunna anpassa dig därefter. Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna. Du ska ha goda kunskaper om digitalt lärande och vara en god användare av digital teknik.

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

5 augusti 2022

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Maria Hultkrantz
054-5403241