Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare 4-6 Fredricelundsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Fredricelundsskolan är en F-6 skola. Skolan är nybyggd kommer invigas vid läsårsstart 2022, detta innebär att skolan har fina nya lärmiljöer. Skolan har cirka 300 elever i årskurs F-6. 
Skolan ligger centralt intill Våxnäs centrum men har ändå skogen inpå knuten. Vi har även en parklek att nyttja precis utanför dörren. Under hösten 2022 kommer också vår nya skolgård att färdigställas, där det bland annat kommer finnas en multiarena.

Fredricelundsskolan  söker nu en engagerad och driven lärare till mellanstadiet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla skolan och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.  

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på mellanstadiet i en årskurs 4. Du har god erfarenhet av att undervisa och möta elever med inlärningssvårigheter, skolan har stort fokus på att möta elever inom NPF. 

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa och ansvara för undervisningen i åk. 4-6 med behörigheter i Sv , Sva, Ma, Eng. Vi ser gärna att du har fler behörigheter. Du har god förmåga att undervisa och goda ledaregenskaper. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen och stödja elever i deras lärandeprocess. Du har god förmåga att skapa goda relationer och stort intresse för pedagogiska utmaningar och är tydlig och strukturerad i ditt arbete. 

 

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

5 augusti 2022. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fatta

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Jan Bengtsson
054-5403175