Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Grundskollärare åk 1-3

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Skattkärrsskolan är en F-6 skola med ca 480 elever. Vi är en Trivselskola där rörelse är en viktig del av skoldagen och vår verksamhet kantas av naturnära område med närhet till Vänerns strand och skogen där vi har vårt uteklassrum. Just nu bygger vi om vår skola och ser fram emot att fortsätta utveckla tillgängliga lärmiljöer i nya fina lokaler och på vår skolgård.

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag som består av grundskollärare och fritidspedagoger. I arbetet som lärare ingår undervisning och mentorskap. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till både barn och vuxna. Arbetet som lärare är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt. Vi letar efter en lärare med erfarenhet av undervisning i åk 1-3 och som har god kunskap och erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Den vi söker ska även har ett genuint intresse inom IKT samt kunna skapa trygga tillgängliga lärmiljöer. Vi söker en dedikerad och professionell lärare som vill ge alla eleverna möjlighet att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha god förmåga att skapa goda relationer med eleverna, kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.
Du ska kunna arbeta självständigt och organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Vidare vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv. Vi söker dig som vill och kan utveckla verksamheten och kvaliteten i undervisningen.
Lärarexamen/legitimation är ett krav för vikariatet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

 

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

5/8-22

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Helena Johansson
054-5403687

Helena Johansson
054-5403687