Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Musikärare till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Beskrivning

Sundsta-Älvkullegymnasiet är en av Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskolor och en av de allra största. Skolan har ca 2000 elever och 250 personal.

Vår vision är enkel. Våra elever ska nå sina mål och vara väl rustade för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalitet.

Kvalifikationer

Inför höstterminen söker vi en legitimerad gymnasielärare i musik med inriktning piano alternativt musikproduktion.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består av undervisning i brukspiano, gehörs-och musiklära, ensemble (genrebredd), estetisk kommunikation. Mentorskap ingår i tjänsten.

Som lärare på Sundsta-Älvkullegymnasiet tillhör man ett av våra rektorsområden.

I vårt utvecklingsarbete arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande, betyg och bedömning, tillgänglig lärmiljö och språk i alla ämnen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

10 augusti 2022.

Ansök senast

Referensnummer

SÄG-20227

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Emil Östensson
054-5401395