Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare i teknik till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Beskrivning

Sundsta-Älvkullegymnasiet är en av Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskolor och en av de allra största. Skolan har ca 2000 elever och 250 personal.

Vår vision är enkel. Våra elever ska nå sina mål och vara väl rustade för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker 2 legitimerade lärare i teknik till inriktningarna samhällsbyggande och miljö och design och produktutveckling för undervisning på teknikprogrammet på Sundsta-Älvkullegymnasiet.

I tjänsterna ingår undervisning i kursen teknik 1 samt byggnadsverk, hållbart samhällsbyggande eller kurserna design, bild och form och teknikspecialisering. Även kurser på gymnasieingenjörsutbildningen (T4) kan ingå. I båda tjänsterna ingår gymnasiearbete och mentorskap. 

Samarbete och lyhördhet för elevernas behov är viktigt och du kommer att ingå i ett ämnesövergripande arbetslag. I vårt utvecklingsarbete arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande, betyg och bedömning, tillgänglig lärmiljö och språk i alla ämnen. 

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Augusti 2022

Ansök senast

Referensnummer

SÄG-20228

Antal arbetstillfällen

2

Kontaktperson

Hanna Lundblad
054-5401556

Joachim Weström
054-5402324