Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare 4-9 Vålbergsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Legitimerad lärare sökes till Vålbergsskolans lärarteam. Vålbergsskolan är en F-9 skola med ca 480 elever. Skolan är förlagd i västra delen av Karlstads kommun med skogen som närmsta granne. 

Vålbergsskolan har en engagerad personalstyrka som jobbar hårt för att eleverna ska ges möjligheter att nå sina fulla potentialer och trivas på skolan. Vi tror på elevernas förmågor och stödjer dem i att växa både i kunskap och som människor. Vi arbetar aktivt för att varje elev ska skaffa sig goda kunskaper och erfarenheter som är anpassade efter elevernas förutsättningar och förmågor. Alla elever ges möjlighet och verktyg för att lära sig ta ansvar för sitt eget lärande och utveckling. Vi samarbetar, delar med oss av våra kunskaper och utvecklas tillsammans. Vi har höga och positiva förväntningar på varandra.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en 4-9 utbildning och kan undervisa olika åldrar. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen i enlighet med styrdokumenten. Du undervisar, leder, inspirerar och utvecklar eleverna samt har god kontakt och nära samarbete med elevernas vårdnadshavare kring elevernas utveckling mot målen. Tillsammans med övriga lärare skapar du en god tillgänglig lär- och social miljö för eleverna samt bidrar till ett gott samarbete inom arbetslaget och skolan som helhet. 

Kvalifikationer

Har en lärarexamen med bred kompetens med främst behörighet 4-9
• Har god kompetens och förhållningssätt när det gäller elever i behov av särskilt stöd
• Är trygg i sitt ledarskap
• Är positiv, lösningsfokuserad och fångar möjligheterna
• Har goda kunskaper inom digitalisering och dess möjligheter
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Erfarenhet inom specialpedagogik är meriterande. 

Tjänsten gäller under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

3

Kontaktperson

Björn Odot Andersson
054-5403741

Malin Mill Nicklasson
054-5402993