Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare F-3 Hultsbergsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning
Hultsbergsskolan är en F-9 skola med ca 530 elever. Skolan ligger i ett villaområde i Karlstads västra delar.



Arbetsuppgifter
Du kommer under läsåret 22/23 att arbeta i en förskoleklass där du också är mentor. Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare och fritidspedagoger som undervisar från förskoleklass till årskurs 3.
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till både barn och vuxna. 



Kvalifikationer
Du har en lärarlegitimation och är behörig att undervisa i förskoleklass.

 



För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

5 augusti 2022

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Camilla Andrén
+46700015776