Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Bad- och friskvårdsinstruktör - Sundstabadet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alsters herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.


Vill du lära Karlstads skolbarn att simma och bidra till att karlstadsborna får en rolig och givande träning? Då kanske du är vår nya bad- och friskvårdsinstruktör!

Beskrivning

Sundstabadet är en modern anläggning som ger gästerna möjlighet att leka, träna och njuta. Vi bidrar till möjligheter för karlstadsborna att ta del av ett varierat utbud, med olika aktiviteter som i förlängningen bidrar till ett friskare och hälsosammare liv. Våra besökare ska få en minnesvärd upplevelse och känna sig trygga när de besöker oss.

Vi är till för karlstadsborna, självklart ser vi till att våra besökare får den bästa servicen och möts av en ren och fräsch anläggning. Det är du som tillsammans med övriga bad- och friskvårdsinstruktörer levererar detta till våra gäster.  

Anläggningen är öppen 360 dagar per år från tidig morgon till sen kväll. Det innebär varierande arbetstider.

Arbetsuppgifter

Ett jobb på Sundstadbadet är omväxlande där uppgifterna varierar mellan simskola, gruppträningspass och badbevakning. Ibland får du vara med och fira ett födelsedagsbarn som med din hjälp får världens bästa kalas tillsammans med sina kompisar. På arbetspassen i relaxavdelning får du bland annat våra besökare att svettas när du ansvarar för våra väldoftande bastusittningar. För att leverera en anläggning i toppklass ingår städarbete för att upprätthålla hygienkvaliteten.

Kvalifikationer

För att vara aktuell i den här tjänsten måste du kunna simma enligt kraven som finns för Guldbojen, som bland annat innebär att du kan dyka ner till botten på bassängen som är 3,8 meter djup. Du behöver kunna hålla i gruppträningspass. Detta säkerställs vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en simhall med simskola - är du kanske utbildad simlärare? -  eller någon form av gruppträningsinstruktör. Körkort kan också vara bra ha, då vi har fler badanläggningar till som tillhör vår verksamhet.

Som person är du flexibel, då arbetet ibland kräver att det byts fokus och prioriteras om i arbetsuppgifter. Du ska ha god samarbetsförmåga  och vara tillmötesgående, ha ett förtroendefull bemötande mot såväl barn, övriga besökare, kollegor och ledning.

Vi vill utveckla och tänka nytt?  Hos oss får du vara med och göra skillnad för karlstadsborna! 

Låter det här som du? Vänta inte med din ansökan då vi gör ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänster innan ansökningstiden har gått ut.

Vi söker nu en tillsvidare och ett längre vikariat. (ange i din ansökan vilken anställning du är mest intresserad av). 

Vi kommer har ett löpande urval, så vänta inte med att söka, dock är sista ansökningsdagen 24 juli 2022. Vi ser fram emot din ansökan!För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

2

Kontaktperson

Annica Nilsson
054-5402394