Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Elmontör

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun och är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet och fibernätet i Karlstad. Vi säkrar tillgången till elektricitet och bredbandstjänster för Karlstadsborna. Här arbetar cirka 80 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, säljare och projektledare.

Beskrivning

Vi är på jakt efter en serviceinriktad elmontör till vår produktionsavdelning. Som elmontör kommer du jobba i ett arbetslag där vi bygger nytt nät - och reinvesterar i gammalt nät, skåp och stationer och kabeldragning 400 v – 10 kv. Produktionsavdelningen har 30 medarbetare och består av drift, byggnation och felavhjälpning. Några av oss arbetar med mätrelaterande ärenden i fältverksamheten där uppdrag består av mätarbyten, felavhjälpning och nyinstallationer. 

Vem är du?

Vi söker dig som är social, tycker om att möta människor varje dag och är en person som sätter laget före jaget. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad, välorganiserad, säkerhetsorienterad och alltid sätter kunden i fokus. Du är en kollega som gärna samarbetar, är en flexibel problemlösare som gärna hjälper till där det behövs och som triggas av att möta nya utmaningar. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av inkoppling av skåp, nätstationer, kabelförläggning samt till viss del felavhjälpning. Även arbeten med inkoppling av serviser, byggkraft och felavhjälpning i lågspänningsnätet ingår. Det tillkommer även en del administrativa uppgifter. 

Hos oss på Karlstads- El och Stadsnät finns goda utvecklingsmöjligheter. Både för dig som medarbetare att utvecklas inom yrket – men du kan också vara med och påverka oss som organisation. Hos oss kommer du få möjlighet att gå branschspecifika utbildningar för utveckling i ämnet, samt i arbetsmiljö och säkerhet som är prioriterade områden. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Elutbildning
  • Erfarenhet av självständigt arbete i elanläggningar inom lågspänningsområdet
  • B-körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av låg- och mellanspänning
  • ESA
  • Arbete på väg
  • Heta arbeten 


Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Referensnummer

KNAT/2022:159

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Elsa Näsström
054-5406033

Andreas Björk
054-5401196