Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kock

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Kock till Gymnasie-och vuxenutbildningsförvaltningen

Nu söker vi dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta i storkök. Placeringen är i vårt Green Corner som är placerat på Sundsta- Älvkullegymnasiet. Green Corner är Gymnasie- och vuxenutbildningens inriktning för vegetarisk mat. 

För rollen som ansvarig för Green Corner  krävs goda kunskaper inom vegetarisk matlagning. Du behöver vara nyfiken på att tänka nytt och även ha intresse för det estetiska så att vi får våra elever att våga prova nytt. 

 

Tjänsten innebär att du är frontfigur för Green Corner och du kommer att figurera i flera olika medier. Vi ser det därför att du har goda kunskaper att i uttrycka dig i tal och skrift. 

För tjänsten är det viktigt med en god samarbetsförmåga samtidigt som vi också ser att en god fysisk styrka och kondition är av stor vikt för rollen.

Denna tjänst ställer höga krav på egenarbete och eget initiativ samt problemlösning. Det är också viktigt med kvalité och egenkontroll.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har utbildning som kock eller annan likvärdig utbildning
  • har kunskap och erfarenhet i dietkost
  • har en bra samarbetsförmåga
  • vill ta ansvar och kan arbeta i ett högt tempo
  • har genuint matintresse samt är serviceinriktad med stort intresse av och lätt att arbeta med ungdomar i åldern 16-20 år
  • har minst 3 års erfarenhet av arbete i restaurangkök eller liknande arbete.

Urval sker löpande under ansökningstiden och annonsen kan därför att komma att avslutas innan ansökningstidens sista dag. 

 

 



För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Alain Grenard
0545401320