Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Resurslärare/lärare i fritidshem Kvarnbergsskolan vt-23

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Kvarnbergsskolan är en F-6 skola. Skolan är ny- och ombyggd och stod inflyttningsklar inför läsåret 20/21. Det är en expansiv skola och idag går drygt 300 elever på skolan. Skolan är två parallellig och har fyra fritidsavdelningar, tre avdelningar F-2 och en äldreavdelning åk.3-6. Skolan har fina nya lärmiljöer med b.la. rörelserum, musikrum och teknikrum. Alla elever på skolan har en egen digital enhet. Skolan är också en trivselskola med styrda rastaktiviteter. Alla anställda har möjlighet till friskvård på arbetstid med ledare. Skolans ledord är TILLSAMMANS, TRYGGHET, KUNSKAP och GLÄDJE, vilka genomsyrar hela verksamheten.

Kvarnbergsskolan söker nu en ny engagerad och driven resurslärare och till fritidshemmet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla skolan och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta under skoltid som resurslärare i årskurs 3 och ansvara tillsammans med de två mentorerna för den pedagogiska verksamheten. På eftermiddagarna arbetar du på fritidshemmet. Du ingår i arbetslag åk. 3 . Du arbetar med digitala verktyg i undervisningen för att stärka lärandet hos eleverna och har ett intresse för skolans digitalisering.


Du arbetar med elevernas delaktighet och inflytande i den vardagliga undervisningen och skapar en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna. Du bidrar också i det kollegiala lärandet på skolan och till den goda arbetsmiljön på skolan. 

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i F-3 i svenska och matematik. 

Du får gärna ha även ha andra ämnesbehörigheter

Du har god förmåga att undervisa och goda ledaregenskaper. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

230109 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsättes under förutsättningar att erforderliga beslut kan fattas. Visstid tom. 230609. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Marit Norlund, rektor
054-5403723