Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare i No till Norrstrandsskolan

Arbetsbeskrivning

 

 

Beskrivning

Vi söker en lärare som ska undervisa i samtliga tre No-ämnen i årskurserna 7,8 och 9.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett ämneslag där man träffas varje vecka för att tillsammans utveckla skolans undervisning i No. Du kommer att undervisa både i åk 7, 8 och 9. Det finns ingen matematik kopplad till denna tjänst, så du har stora möjligheter att fokusera just på dina tre ämnen. Det ingår inget mentorsskap i tjänsten. 

Kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett relationellt arbetssätt där du har lätt att nå ungdomar samt förmågan att kunna anpassa din undervisning till våra elever. Du behöver också ha lätt för att samarbeta med kollegor för att tillsammans nå så långt som möjligt med våra elever. För att söka den här tjänsten behöver du lärarlegitimation för åk 7-9, men även tidigare lärare är välkomna att söka. Om Karlstads kommun
Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

 

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Michael Lidström
054-5403282