Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Ekonomibiträde

Arbetsbeskrivning

 

 

Beskrivning

Har du ett intresse för mat, ordning och reda, samt tycker om att ge god service? Vill du ha ett viktigt uppdrag där du är med och säkerställer att våra yngsta medborgare får en trivsam vistelse i våra verksamheter. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt städuppdrag, ett av våra viktigaste yrken! Har du erfarenhet av lokalvård sedan tidigare och vill du bli en av våra engagerade och duktiga medarbetare? Vad bra då är det kanske dig vi söker! 

Kost och städverksamheten innefattar både lokalvård, tillagnings- och mottagningskök som varje dag serverar 16000 portioner mat till våra 13200 barn och elever. Vi söker nu ett ekonomibiträde till vår städverksamhet och mottagningskök. Tjänsten kommer vara placerad i Edsvalla.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett betydelsefullt jobb där du genom att hålla hög kvalitet skapar en god inomhusmiljö och rena lokaler för kommunens medborgare och anställda. 

Som ekonomibiträde (städ) har du en kombinationstjänst mellan städning och enklare hantering av mat. Du arbetar huvudsakligen med att hålla rent på våra förskolor men även i ett mottagningskök där du förbereder frukost, lunch och mellanmål för servering. Utöver detta ansvarar du även för disk, beställning av varor samt är delaktig i egenkontroller. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av serviceyrke sen tidigare gällande lokalvård och mottagningskök. Det är meriterande om du har SRY-utbildning eller likvärdig utbildning och även om du har goda kunskaper om allergi- och annan specialkost.

Vår verksamhet är i ett utvecklingsskede där vi digitaliserar och moderniserar vår verksamhet. Därför förväntas du kunna hantera digitala verktyg samt på egen hand kunna söka efter information i våra verksamhetssystem. Eftersom detta blir ett viktigt arbetsverktyg så förväntas du kunna prata, läsa och ta till dig information på svenska. I den här rollen ser vi att du även är noggrann, lösningsorienterad, flexibel och kan ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad med kunden i fokus, kommunikativ, självgående, positiv och ansvarsfull samt ordningsam. När du börjar kommer du att få en grundläggande introduktion i våra städmetoder och arbetssätt. 

Innan vi kan erbjuda dig en anställning begär vi att få se ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer utdraget här: Skola eller förskola, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)  

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun
Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

 

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Victoria Sundström
054-5402090