Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Verksamhetsutvecklare

Arbetsbeskrivning

 

 

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.

Vi söker nu en driven och självständig verksamhetsutvecklare till en övergripande roll där du är direkt underställd vd och ingår i företagets ledningsgrupp. Trivs du i en verksamhetsnära roll där du får arbeta med strategiskt utvecklingsarbete med ett stort fokus på att leda och samordna målstyrning och processutveckling? Då kan detta vara ett arbete för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetsutvecklare leder och kvalitetssäkrar du arbetet med att utveckla bolagets målstyrning, verksamhetsprocesser och informationshantering. Uppdraget innebär att arbeta med verksamhetsutveckling på en övergripande nivå utifrån en helhetssyn för bolagets bästa. Det innebär bland annat att du driver olika förändringsprojekt och samordnar vårt mål- och processarbete. Du säkerställer även att vi arbetar effektivt i våra olika processer och att vi har struktur och kvalitet på våra rutiner, vår informationshantering och dokumenthantering och arbetsleder arkivarie/registrator. Ett annat viktigt inslag är att företräda KBAB i olika koncernsamarbeten samt arbeta med omvärldsbevakning och följa upp vad som händer i andra kommuner och allmännyttiga bostadsbolag.

Uppdraget ger dig en god inblick i bolagets spännande verksamhet och en stor bredd i arbetsuppgifter av såväl strategisk som mer operativ karaktär.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och målstyrning på ledningsnivå och har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Du är van att leda och driva olika former av projekt. Arbetet kräver att du har erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete samt informations- och dokumenthantering. Du kan självständigt planera, genomföra och dokumentera kartläggning av olika verksamhetsprocesser. Du har goda kunskaper och är van att arbeta analytiskt och strukturerat med verksamhetsutveckling och förändringsarbete.

Du har en akademisk utbildning alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt även att du har stor vana av digitala arbetssätt. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en engagerad, strukturerad och initiativrik kollega. Det är viktigt att du har en helhetssyn vilket innebär att du med lätthet identifierar hur organisationens delar påverkar varandra. Du har goda ledaregenskaper, stor analytisk förmåga och kan identifiera behov av förbättring och utveckling. Rollen ställer höga krav på din förmåga att skapa goda relationer och att samarbeta med alla inom organisationen, samtidigt är det viktigt att du har förmåga att kunna arbeta självständigt. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

 

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Carin Skarman, VD
054-5407452