Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Bad- och friskvårdsinstruktör till Sundstabadet

Arbetsbeskrivning

 

 


Vill du lära Karlstads skolbarn att simma och bidra till att karlstadsborna får en rolig och givande träning? Då kanske du är vår nya bad- och friskvårdsinstruktör!

Vad gör du på jobbet?
Ett jobb på Sundstadbadet är omväxlande där uppgifterna varierar mellan simskola, gruppträningspass och badbevakning. Ibland får du vara med och fira ett födelsedagsbarn som med din hjälp får världens bästa kalas tillsammans med sina kompisar. I vår relaxavdelning får du våra besökare att svettas när du håller i väldoftande bastusittningar.


Vi är till för karlstadsborna så självklart ser vi till att våra besökare får den bästa servicen och möts av en ren och fräsch anläggning. Viss städning är därför en viktig del av jobbet för att upprätthålla hygienkvaliteten. Det är du som tillsammans med övriga bad- och friskvårdsinstruktörer levererar allt detta till våra gäster.  


Då anläggningen är öppen 360 dagar per år från tidig morgon till sen kväll så har du varierande arbetstider. 

Hur ser vi på verksamheten?
Sundstabadet är en modern anläggning som ger gästerna möjlighet att leka, träna och njuta. Vi bidrar till möjligheter för karlstadsborna att ta del av ett varierat utbud av olika aktiviteter som i förlängningen bidrar till ett friskare och hälsosammare liv. Våra besökare ska få en trevlig upplevelse och känna sig trygga när de besöker oss. 


Varför är det bra att jobba i Karlstads kommun?
Hos oss värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Vi vill utveckla och vi vågar tänka nytt.  Hos oss får du vara med och göra skillnad för karlstadsborna! Att vi sen har en hel rad förmåner du får ta del av gör inte saken sämre. 


Vem är du?
För att vara aktuell i den här tjänsten måste du kunna simma enligt kraven som finns för Guldbojen och kunna dyka ner till botten på bassängen som är 3,8 meter djup. Du behöver också kunna hålla i gruppträningspass. Allt det här kommer du att få visa att du klarar vid en eventuell intervju. 


Det vore toppen om du tidigare har arbetat i en simhall med simskola - är du kanske utbildad simlärare? -  eller någon form av gruppträning. Körkort kan också vara bra att ha då vi har ytterligare ett par badhus som tillhör vår verksamhet.  Du behöver behärska det svenska språket och kan du ytterligare språk ser vi det som meriterande.  

Visst låter det här som du? Vänta inte med din ansökan då vi gör ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänster innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alsters herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

 

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Jonas Kirvall
054-5402431