Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare i fritidshem till Hultsbergsskolan

Arbetsbeskrivning

 

 

Beskrivning  

Då två av våra pedagoger under våren ska gå i pension ges nu möjlighet till tjänst på Hultsbergsskolans fritidshem. Hultsbergsskolan är belägen i Karlstads västra delar. På skolan går elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan finns det två fritidshem för elever i årskurs F-2 samt ett äldre fritids för elever i åk 3-6. Skolan har närhet till skog och aktivitetsplaner.  

Arbetsuppgifter  

Du ingår i ett arbetslag där ni planerar, genomför och utvärderar er fritidsverksamhet. Du är även behjälplig under skoldagen och då riktad mot en specifik klass.  

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem och har legitimation. Du ska vara flexibel och ha lätt att samarbeta med kollegor och elevhälsan. Du är en lugn och trygg person som kan ta egna initiativ och i samarbete med andra kunna utveckla verksamheten. Du har förmåga att skapa goda relationer och ha ett bra bemötande gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare. 

 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Karlstads kommun
Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

 

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

2

Kontaktperson

Camilla Andrén
054-5403190