Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Trädgårdsmästare

Arbetsbeskrivning

 

 

Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.

Gillar du estetik, är noggrann och har ett kulturhistoriskt intresse? Sök tjänsten som trädgårdsmästare till säsongen 2023 hos oss i Mariebergsskogen.

Beskrivning

I Mariebergsskogen finns en variation av gröna miljöer. Bland annat en lekträdgård där sinnena kittlas på tema musik, litteratur och konst och en köksträdgård med odling av våra vanliga köksväxter. 

Arbetsuppgifter

Som trädgårdsmästare arbetar du tillsammans i ett arbetslag med drift av parkens grönytor och planteringar. Du kommer bland annat att arbeta med sådd, plantering, skörd, putsning och klippning. I tjänsten ingår också viss arbetsledning och pedagogisk verksamhet eftersom vi tar emot barngrupper som besöker oss.   

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) under perioden 17 april – 17 oktober 2023. Arbetstid enligt schema (mån-fre) och viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;

- har adekvat utbildning.  

- har erfarenhet av arbete i en publik park. 

- har erfarenhet av köksväxtodling.

- har maskinvana.

- tycker om att ge service och har en positiv attityd då arbetet innebär mycket kontakt med
  besökare och hyresgäster i parken.

- är stresstålig. 

- har B-körkort. 

I arbetet som trädgårdsmästare behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Även tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

 

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

Anställningsform

Säsongsarbete

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

17 april 2023, eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Referensnummer

MAB/2023:4

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Rebecca Molin
054-5402758