Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Karlstads största lag

I Karlstads kommun finns över 500 olika yrken. Inom vissa yrken arbetar flera hundra personer, till exempel lärare, undersköterskor, vårdbiträden och förskollärare. Men det finns också medarbetare som är relativt ensamma i sin yrkesroll, till exempel hamnkaptenen, film- och videoreportern och belysningsingenjören.

I de flesta av våra yrken krävs att du har en särskild yrkesutbildning eller en lämplig akademisk examen. Till vissa tjänster kan vi rekrytera nyutbildade medarbetare och till andra tjänster behöver vi medarbetare som både har utbildning och arbetslivserfarenhet.

För de flesta tjänster hos oss behöver du kunna prata och förstå svenska. Men vi ser gärna att du behärskar fler språk och har erfarenhet från andra kulturer. Vi ser olikheter som en tillgång, som skapar kreativitet och kvalitet.

De flesta av kommunens arbetsplatser ligger i centrala Karlstad, men det finns också arbetsplatser i kommunens mindre orter, till exempel skolor, förskolor, vårdboenden, bibliotek och fritidsverksamhet.