Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Resursbank

  • Nu under coronakrisen behöver Karlstads kommun snabbt få in många nya vikarier för att vi ska klara våra viktiga uppdrag. Du som kan rycka in som vikarie är välkommen att anmäla ditt intresse i vår tillfälliga resursbank.

Fina förmåner

Hos oss får du ett viktigt och meningsfullt arbete. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar. Men också många andra fina förmåner.

Att börja som vikarie kan vara vägen in

Det finns flera väga in för dig som vill börja jobba hos oss. Du kan till exempel anmäla dig i någon av våra vikariepooler.

Andra uppdrag

Karlstads kommun erbjuder många olika uppdrag för dig som vill göra skillnad för andra Karlstadsbor. Du kan till exempel vara god man, ledsagare eller kontaktperson.

  • Intressebank

    Är du intresserad av att jobba i koncernen Karlstads kommun? Här kan du registrera ditt cv. Våra rekryterare kan gå igenom intressebanken när de är i behov av rekrytering och bjuda in dig att vara med och söka.

Karlstads kommun har en tydlig vision och värdegrund. Den strategiska planen gör att vi arbetar med rätt saker.

"Att lära sig nya saker gör arbetet spännande"

Susanne Fagerström är GIS-ingenjör och har arbetat med olika uppdrag i Karlstads kommun. – Det blir aldrig tråkigt här, inte ens för mig som har jobbat här länge. Det finns alltid så mycket nytt att lära sig, säger Susanne.

Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om vilka lediga jobb vi har på gång? Här finns kontaktuppgifter till några av våra rekryterare.