Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Förmåner

Karlstads kommun har många fina förmåner för våra anställda. Förutom förmånen att arbeta med det som är viktigt på riktigt tillsammans med erfarna kollegor och bra chefer har vi en bra företagshälsovård som arbetar främjande och förebyggande. 

Karlstads kommun vill ha friska och välmående medarbetare

Vi har Haga motion, som är vårt eget friskvårdscenter. Där kan du bland annat styrketräna och köra spinning, gympa och få massage. Via vårt personalstödsprogram kan du få telefonrådgivning i både arbetsrelaterade och privata frågor. 

Vill du vara med i motionslopp som till exempel Karlstads Stadslopp, Vårruset eller Tjurruset så bjuder kommunen på anmälningsavgiften. Som anställd hos oss får du också ett friskvårdsbidrag på 1 000 kronor per år.

För den som vill semestra på västkusten eller i fjällen finns möjlighet att hyra rum på vår semesteranläggning på Tjörn eller hyra en stuga i Sälen.

Trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar

Vi har trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar. Alla tillsvidareanställda har rätt att arbeta heltid, hos oss är deltid en möjlighet. Och inom några avtalsområden kan medarbetarna byta semesterdagstillägg mot fler lediga dagar med lön.

Bruttolöneavdrag för hyra av miljöbil och personalcykel

Alla tillsvidareanställda kan hyra en miljöbil eller cykel för privat bruk genom ett bruttolöneavdrag.

Vi är till för Karlstadsborna

Som medarbetare representerar du koncernen Karlstads kommun och det är Karlstadsborna som är våra uppdragsgivare. Det är i ditt dagliga arbete, i kontakten med invånarna och olika samarbetspartners som bilden av koncernen Karlstads kommun skapas.

Följ gärna Karlstads största lag på Instagram, där berättar ett 20-tal av koncernens medarbetare om sin jobbvardag för att inspirera fler att också börja jobba hos oss.