Nobelgymnasiet

Skolmåltid

På gymnasiet erbjuder vi vällagad mat varje dag. Här kan du se hur vi arbetar med skollunchen och ta kontakt med oss som jobbar på skolrestaurangerna.

Varje dag erbjuds du en varmrätt med tillbehör, en pastarätt, ett vegetariskt alternativ, en näringsrik salladsbuffé, mjukt och hårt bröd, ekologisk mjölk och vatten.

På menyn står både svensk husmanskost och lite mer ”trendig” mat. Du kan också komponera din egen måltid både av de olika rätter som serveras samt salladsbuffén som bland annat innehåller bönor och pasta.

Vi lagar nästan all mat från grunden och använder så mycket ekologiska produkter som möjligt. Här kan du se matsedeln för de kommunala gymnasieskolorna.

Gratis skolmåltid

Skollunchen kostar ingenting för dig som gymnasieelev. 

Specialkost

Om du av medicinska, religiösa eller etiska skäl behöver anpassad skollunch så går det att ordna. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med specialkost.

Matråd

Tillsammans med dig vill vi skapa den bästa skollunchen. Vid varje gymnasieskola finns därför ett matråd där eleverna får möjlighet att påverka och vara delaktiga i beslut som handlar om skollunchen.

Vi finns på Facebook

Varje skola har en egen facebooksida, där kan du nå oss som jobbar i skolrestaurangen.

Tyck till om skolmåltiderna

Mejla gärna till oss om du har frågor eller synpunkter.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den