Nobelgymnasiet

Om oss

Nobelgymnasiets huvudentré

Välkommen till ett samhälle i miniatyr! Här samlas praktiskt lagda, oavsett om det är bilar, frisyrer, elledningar eller make-up som intresserar. Hos oss lär både lärare och elev av varandra och intresset för hantverksyrken är gemensamt även om utbildningarna gäller skilda branscher. Du är viktigast för oss! Därför ser vi hela dig och kan ge dig den bästa starten på ditt framtida yrkesliv.

Goda chanser till arbete efter studierna

Efter att ha läst på Nobelgymnasiet har du goda chanser till arbete. Skolans avancerade tekniska utrustning och stora verkstäder har plats för allt från virke till hårfönar. Nobelgymnasiets hantverksyrken lockar elever från hela Värmland och även utanför länet.

Introduktionsprogrammen

Om du inte är behörig till gymnasieskolan finns även gymnasieförberedande utbildningar inom alla fem introduktionsprogram.

Utbildning som utvecklar

På Värmlands största gymnasieskola har vi toppresultat gällande trygghet
och trivsel! Hos oss möter du personal som bryr sig om dig och ser till att du får en utbildning som utvecklar dig i både teoretiska och praktiska färdigheter.

Gymnasiesärskola

På Nobelgymnasiet finns också gymnasiesärskolans Programmet för
fordonsvård och godshantering samt Programmet för fastighet, anläggning
och byggnation

Du kan också läsa om oss på gymnasium.se.

Hitta till oss

Här kan du läsa om hur du hittar till oss.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den