Jobbcenter

Feriearbete 2019

Feriearbete 2019

Hos Karlstads kommun finns över 600 olika yrken och 7 000 jobbarkompisar, som tillsammans tillverkar bra dagar för Karlstadsborna. I sommar blir våra feriearbetare en viktig del av det. 2018 var det cirka 1000 ungdomar som sökte och tackade ja till att feriearbeta.

Feriearbete vänder sig till dig som går ut ettan eller tvåan på gymnasiet och är folkbokförd i Karlstads kommun.

Viktiga datum

  • 14 januari-17 februari anmäler arbetsgivare platser.
  • 25 februari-24 mars söker ungdomar feriearbete.
  • 8-12 april är det preliminär antagning och svarsbesked skickas ut  under v.16. De som inte fått något erbjudande om feriearbete blir automatiskt reserver. Reservantagningen pågår fram till den 31 maj.
  • Under vecka 18 och 19  är det avtalsskrivning för alla ungdomar som fått ett erbjudande om feriearbete. Om avtalet inte skrivs under får ungdomen inte arbeta.

Feriearbetet 2019 är indelat i tre perioder

Period 1: 10 juni – 30 juni
Period 2: 1 juli – 21 juli
Period 3: 22 juli – 11 augusti

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter

Vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Därför är det viktigt för oss att informera om hur vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Har du frågor kontakta:

karlstadskommun@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den