Jobba hos oss

Sommarjobba inom vård och omsorg

Jobba i vård och omsorg

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb? Välkommen till vård och omsorg!

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Varje sommar rekryterar vi ca 300 medarbetare för arbete inom våra olika verksamheter.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du ett meningsfullt och viktigt arbete där du träffar personer med olika funktionsnedsättningar eller inom äldreomsorgen där du träffar äldre och är med i deras vardag. Vi har även nattpatruller och en larmpatrull inom hemtjänsten.

Vi erbjuder en schysst lön, kollektivavtal och möjlighet till arbete hela sommaren. Förutom att du lär känna våra fantastiska kunder får du massor av nya trevliga och hjälpsamma kollegor. Du får även möjlighet att träna gratis under sommarmånaderna på vår friskvårdsanläggning Haga Motion. 

Vem söker vi?

Du ska ha fyllt 18 år.

Vi ser gärna att du har lämplig utbildningsbakgrund så som exempelvis omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller pedagogisk utbildning av något slag. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete  är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden.

Innan erbjudande om anställning begär vi att få se utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Hur söker du sommarjobb hos oss?

Vi har under våren 2018 planerat in fyra rekryteringsdagar där du som är intresserad av sommarjobb kan komma och träffa oss som arbetsgivare. Rekryteringsdagarna hålls den 22, 23 ,26 och 27 februari på Nöjesfabriken i Karlstad. Under en timme får du först en introduktion i de olika områden som du har möjlighet att sommarjobba inom och sedan träffa en eller flera av våra chefer för korta intervjuer.

Anmäl dig till en av våra rekryteringsdagar här!

Sista anmälningsdag är den 18 februari.

Det enda som du behöver ha med dig är ditt CV (gärna med foto), ett personligt brev och referenser. Du har möjlighet att gå på flera intervjuer om du är intresserad av flera områden, kom då ihåg att ta med dig flera kopior av ditt CV, personliga brev och referenser.

Ingen erfarenhet krävs. 

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring att sommarjobba inom vård- och omsorg är du välkommen att kontakta oss:

Camilla Ullvén, HR-konsult, telefon 054-540 56 02

Mia Skoglund, Enhetschef Bemanningsenheten Hemvården, telefon 054-540 60 06

Maria Wennerström, Enhetschef Administration och bemanningsenheten Vårdboende, telefon 054-540 56 52

Emma Ragnarsson, Enhetschef Funktionsstöd, telefon 054-540 65 07

Kommunal sektion. 8, facklig företrädare telefon 054-540 47 54

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den