Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta
Trygghetsundersökning

Synpunkter i karta

I kartan ovan kan du se alla synpunkter som kom in under trygghetsundersökningen. I högra spalten kan du välja vilka kategorier och underkategorier du vill se.

I månadsskiftet november/december ställde vi frågan "Var är du otrygg?" och bad Karlstadsborna markera ut platser i den offentliga utemiljön som de upplever som otrygga. Sammanlagt deltog 1505 personer i trygghetsundersökningen och lämnade 5592 synpunkter. I diagrammet nedan kan du se hur synpunkterna fördelade sig i olika kategorier.

  • 5592 synpunkter
  • 3054 om belsyning
  • 1089 om ödslig plats
  • 518 om otrygg trafikmiljö
  • 239 om ostädad plats
  • 228 om växtlighet
  • 464 om annan otrygghet.

Kategorier

Genom att trycka på pilen bredvid huvudkategorin kan du se vilka underkategorier som finns. I kategorin ”annat” har vi samlat alla de synpunkter som inte platsar i övriga kategorier. Det kan till exempel handla om synpunkter kring människorna som rör sig där.

Befintlig belysning

Näst längst ned i listan av kategorier finns en ruta där det står befintlig belysning. När du klickar i den kan du se var vi redan har belysning.

Kommunens mark

Längst ned i listan av kategorier finns en ruta där det står kommunens mark. När du kryssar i rutan ser du vilka markområden som tillhör kommunen. Vi har fått en del synpunkter kring belysning på platser som inte tillhör kommunen. Där är det fastighetsägaren som ansvarar för åtgärder.

Större karta?

Om du vill se kartan i ett större format kan du klicka på symbolen med pilarna i raden till vänster. Symbolen ligger högst upp i raden, ovanför minus- och plustecknet. Då öppnas kartan i ett nytt fönster.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den