En jul för alla

Fira julafton på Resurscentrum

Välkommen till Resurscentrum på julafton
Cecilia Aurell, samordnare på Frivilligcentralen, kommer att vara värd under julfirandet. Här tillsammans med Matilda Gustavsson och Veronica Svensson från restaurangen som också kommer att vara med och hjälpa till under dagen.

För dig som är ensam men som ändå vill ha ett traditionsenligt julfirande så öppnar Resuscentrum i år upp för En jul för alla. Det kommer att bjudas på något alldeles extra i form av julmusik och uppträdande med En duos. Det kommer också finnas möjlighet att köpa julmat och se på Kalle Anka.

Redan klockan 10.00 så öppnar Resurscentrum för de som vill. Från klockan 12.00 så finns möjlighet att köpa en jultalltrik med julmat för 56 kr inkl julmust/öl (52 kr inkl saft eller vatten). Därefter bjuds på följande program:

PROGRAM

Kl 12.00 Möjlighet att köpa jullunch

Kl 14.00 En duos underhåller
Kl 15.00 Kalle Anka, om man vill
Kl 16.00 Julmusik av Julia och Albin

Kaffe, glögg, lussebulle och pepparkaka finns att köpa under dagen fram till kl.17.00 för 20 kr.

Så klart har vi massor av julgodis också! Kanske tittar även tomten förbi.

Föranmäl att du kommer

Vet du redan nu att du vill komma. Föranmälan gärna att du tänker komma till Receptionen på Resurscentrum, tel.054-540 57 39.

Hitta hit

Resurscentrum ligger intill Stadsträdgården i Viken.

Adress: Rosenbadsgatan 2, 652 26 Karlstad


Välkomna!

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den