För dig som varken arbetar eller studerar

Värmlands arbetskraft - stöd för unga på vägen till arbete eller studier

Är du ung vuxen som varken arbetar eller studerar? Då kan Värmlands arbetskraft vara ett stöd för dig på vägen till arbete eller studier.

Projektet Värmlands Arbetskraft riktar sig till dig som är i åldern 20-29 år och varken arbetar eller studerar och är i skriven i Karlstad. Vi stöttar dig i kontakten med utbildningar eller arbetsgivare genom studiebesök och praktik.

Vi prioriterar dig som saknar fullständig grundskole- eller gymnasieutbildning.

Vi erbjuder olika aktiviteter i vår verksamhet, både i grupp och individuellt med hälsa som genomgående tema. Varje deltagare har en egen planering som utgår ifrån vad som passar varje person bäst.

Verkar det här vara något för dig? Hör av dig till oss via telefon, e-post eller e-tjänst. Hälsningar: Anna, Pontus och Marita.

Telefon: 054- 540 00 00 (Kontaktcenter)

E-post: varmlandsarbetskraft@karlstad.se

E-tjänst: https://e-tjanster.karlstad.se/1VAK

Projektet finansieras av Europeiska socialfonden, ESF. Vill du läsa mer om ESF-projekt i Värmland kan du besöka www.varmlandsprojektparaply.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den