Jobba hos oss

Sommarjobba inom vård och omsorg

Jobba i vård och omsorg

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb? Välkommen till vård och omsorg!

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, hemtjänst, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Varje sommar rekryterar vi ca 400 medarbetare för arbete inom våra olika verksamheter.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du ett meningsfullt och viktigt arbete där du träffar personer med olika funktionsnedsättningar eller inom äldreomsorgen där du träffar äldre och är med i deras vardag. Vi har även nattpatruller och en larmpatrull inom hemtjänsten.

Vi erbjuder en schysst lön, kollektivavtal och möjlighet till arbete hela sommaren. Förutom att du lär känna våra fantastiska kunder får du massor av nya trevliga och hjälpsamma kollegor. Du får även möjlighet att träna gratis under sommarmånaderna på vår friskvårdsanläggning Haga Motion. 

Vem söker vi?

Du ska ha fyllt 18 år.

Vi ser gärna att du har lämplig utbildningsbakgrund så som exempelvis omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller pedagogisk utbildning av något slag. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete  är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden.

Innan erbjudande om anställning begär vi att få se utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Hur söker du sommarjobb hos oss?

För att ansöka om sommarjobb hos oss så skickar du in din ansökan här.

Ansök om sommarjobb

Skicka in din ansökan om sommarjobb här!

Ansökan består av CV och personligt brev samt referenser.

Så här går rekryteringsprocessen till

Mellan februari till april så genomför vi ett antal rekryteringsträffar. Minst två veckor innan så får de personer som är aktuella för intervju en inbjudan via mejl.  På rekryteringsträffen får du veta när du får svar på om du är aktuell för sommarjobb hos oss. 

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring att sommarjobba inom vård- och omsorg är du välkommen att kontakta oss:

Mia Skoglund, Enhetschef Bemanningsenheten Hemvården, mia.skoglund@karlstad.se, telefon 054-540 60 06.

Helena Johansson, Enhetschef Administration och bemanningsenheten Vårdboende, helena.johansson@karlstad.se, telefon 054-540 57 99

Emma Ragnarsson, Enhetschef Funktionsstöd, emma.ragnarsson@karlstad.se, telefon 054-540 65 07.

Camilla Ullvén, HR-specialist, camilla.ullven@karlstad.se, telefon 054-540 56 02.

Kommunal sektion. 8, facklig företrädare telefon 054-540 47 54.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den