Jobba hos oss

Hemtjänst, natt och larm

Jobba i vård och omsorg

Att jobba inom hemtjänsten kan vara hur härligt som helst. Varma sommardagar kan du cykla till dina kunder och du får möjligheten att möta olika livshistorier varje dag. Kalla vinterdagar kan det vara lite mera utmanande med cyklingen men du får fortfarande träffa våra härliga kunder.

Du får träffa dina kunder i deras egna hem och stötta dem att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Inom hemtjänsten i Karlstad så erbjuder vi våra kunder det som vi kallar trivseltid. Det innebär att vi utifrån vad kunden önskar genomför olika aktiviteter både tillsammans med andra och individuellt med respektive kund. Det kan vara allt från en fikastund till att besöka en hockeymatch.

I hemtjänsten så samarbetar undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans i hemmet för att skapa bra dagar för våra kunder och anhöriga.

För att arbeta inom hemtjänsten är det önskvärt att man har b-körkort men det är inget krav.

Låter det intressant?

Lämna gärna en intresseanmälan för att jobba inom hemtjänsten.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den