Tingvallagymnasiet

Restaurang och butik

Här i Saluhallen driver skolans elever och lärare en lunchrestaurang för 50 personer och en trevlig butik - båda öppna för allmänheten. Välkommen till  Tingvallagatan 2 där hittar du både Restaurang Saluhallen och en trappa ner butiken Saluhallen Källaren Mat och Café.

Restaurang Saluhallen stängd

Information med anledning av coronaviruset

Regeringen gav idag 17 mars rekommendationen att inte bedriva undervisning i gymnasieskolors och vuxenutbildningars lokaler. Karlstads kommun avser att följa regeringens rekommendationer och kommer att bedriva undervisningen på distans redan från imorgon 18 mars. 

I Restaurang Saluhallen kan man njuta av en god lunch, med serveringspersonal och få mat och dryck till förmånliga priser.

Dagens rätt: 75 kronor
A´la carte: 90 kronor

Öppettider 

Torsdag och fredagar klockan 11:30-13:00.

Boka bord på 054-540 17 25 torsdag - fredag klockan 09:00-15:00. Telefonen är bara bemannad då restaurangen är öppen.

Saluhallen Källaren Mat och Café

Här finns smörgåsar, kaffebröd, sallader, matbröd och matlådor. Utbudet varierar beroende på vad som står på elevernas schema.

Man kan även beställa tårtor, smörgåsar, eller något annat gott för fest eller kalas. Vi tar det i den mån eleverna hinner med.

Välkommen in och fråga!

Öppettider

Måndag 09:00-13:30
Tisdag-fredag 08:15-14:30

Telefon 054-540 16 85

Välkommen!

 

Kontakta oss

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den