Cykelkampen 2017

Frågor och svar om Cykelkampen i Karlstad

Här hittar du vanliga frågor om cykelkampen

Vad är cykelkampen för något?

The European Cycling Challenge - ECC2017 (Cykelkampen) är en cykeltävling mellan ett antal Europeiska städer som pågår 1-31 maj 2017. Den stad som cyklar längst vinner! Resultatlista, uppdateras löpande under maj.  

Kostar det något att vara med?

Deltagandet är gratis!

Vem får delta?

Tävlingen är öppen för alla som genomför vardagsresor med cykel inom Karlstad. Till exempel resor till och från jobbet eller skolan, till affären, för att besöka vänner, bion eller simhallen.

Hur kan jag vinna?

Alla som deltar och cyklar minst 30 km under maj månad 2017 är med i utlottning av vinster. Deltar du i ett lag kan du också vinna lagvinster.Vi lottar bland annat ut cyklar!

Men jag bor utanför Karlstad, får inte jag vara med då?

Jodå. Vi låter alla som vill delta i Karlstadslaget. Dock räknas bara cykelresor genomförda i Karlstads kommun i den officiella cykelstatistiken där vi tävlar mot andra städer. Men misströsta inte! Vi får in alla dina cykelresor oavsett var du har cyklat och räknar in dem i vår egen tävling där vi lottar ut vinster bland alla som deltar.

Jag missade att anmäla mig innan första maj, kan jag vara med ändå?

Ja då! Du kan anmäla dig fram till 31 maj på webben eller i appen. Det går bra att efterregistrera cyklade resor i maj.  

Hur gör jag för att anmäla mig?

Här finns instruktioner. Du registrerar dig direkt i appen eller via webben, markerar ”Karlstad (SE)” som stad. Du kan också delta i ett lag (subteam under Karlstad) och tävla om lagvinster. Anmälan lag

Jag har tidigare varit med i Karlstads kommuns cykla till jobbet kampanj, hur gör jag nu?

Cykla till jobbet kampanjen har blivit Cykelkampen. För första gången öppen för alla karlstadsbor (med omnejd).

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den