Solacykeln – låna en cykel i centrala Karlstad

Solacykeln
För att få låna en cykel behöver du en fotolegitimation och du ska ha fyllt 18 år.

Välkommen att låna en cykel över dagen. Solacykeln finns vid bibliotekshuset och det kostar ingenting.

För att få låna en cykel behöver du en fotolegitimation och du ska ha fyllt 18 år. Cykelutlåning sker endast över dagen, det vill säga cykeln ska återlämnas till utlåningsstället innan stängningsdags samma dag som cykeln lånades.

Det finns möjlighet för grupper att boka cyklar, max 20 stycken. Det finns tre elcyklar, främst för dig som vill göra en längre cykeltur under dagen. Elcyklarna går att förboka, det gör du genom att ringa, se tel nr nedan. Det finns även två tandemcyklar som främst är till för dig som har någon funktionsnedsättning och tillsammans med någon vill ta  en cykeltur.

Cykeln ska återlämnas i det skick den var när du fick den. Du som lånar cykeln är ansvarig för cykeln under lånetiden. All cykling sker på eget ansvar. Cykel som ej lämnas tillbaka debiteras låntagaren.

Öppettider

Stängt för säsongen.

Telefon Solacykeln

054-540 52 12.

Plats

Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den