Boka och hyra lokal

Bokning av idrottsanläggningar och gymnastiksalar

I kommunen finns gymnastiksalar, sporthallar och idrottsanläggningar att hyra. Föreningar har företräde till idrottsanläggningarna men du som privatperson har goda möjligheter att hyra strötider eller hel termin i en mindre gymnastiklokal.

Gymnastiksalar i kommunala skolor

Föreningar har företräde men det finns möjlighet att hyra enstaka tillfällen för dig som kommuninvånare. I en mindre gymnastiksal finns stora möjligheter att boka en hel termin för att motionera och idrotta på egen hand. Bokar gör du hos bokningscentralen. Titta gärna i bokningssystemet för att se när det finns lediga tider. 

Sporthallar och idrottsanläggningar

Föreningar har företräde till idrottsanläggningarna men du som privatperson har också möjlighet att hyra. Du kan söka strötider i vårt bokningssystem och göra en förfrågan hos bokningscentralen. Prislistor som gäller från 1 februari 2014 hittar du på respektive anläggnings sida under Idrott. 

Här kan du göra bokningsförfrågan

Sök lediga tider och gör bokningsförfrågan här. 

Boka hos bokningscentralen

Bokningscentralen i Bibliotekshuset sköter bokning av alla idrottsanläggningar och gymnastiksalar.

Telefontid

Du kan boka träningstider i våra lokaler på telefon följande tider:

  • måndagar-onsdagar samt fredagar mellan klockan 09.30-11.30
  • torsdagar mellan klockan 13.30-15.30

Övriga tider kan du mejla dina önskemål.

Vi jobbar just nu med att byta vårt bokningssystem och det kan därför dröja lite längre innan vi hinner svara på din fråga. Vi hoppas du har förståelse för detta.

Kontakt bokningscentralen

Björn Landegren, 
054-540 24 30
Michael Schönfeldt,  054-540 24 35

E-post bokningscentralen@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den