VM-rally i Karlstad

VM-rally i stan

Den 14-17 februari är det dags för Rally Sweden.

Den 14–17 februari fylls regionen med rallyfolk från hela världen under några intensiva dagar. Upplev rallyfesten på Färjestadstravet!

Torsdagen den 14 februari inleds Rally Sweden med en pampig invigning, första superspecialsträckan och underhållning med skotershow på Färjestadstravet.

Lördagen den 16 februari fortsätter festen med underhållning och aktiviteter för hela familjen på Färjestadstravet. Förutom skotershow blir det minitrav, livemusik, skidspår, barnens Vasalopp och pulkabacke. Alla barn får låna skidutrustning och pulka. Och självklart får du träffa rallystjärnorna och se dem göra upp om sträcksegern.
Båda dagarna går det gratisbussar i skytteltrafik mellan Stora torget och Färjestadstravet. 

Och så klart - däremellan pågår rallyt för fullt i Värmlandsskogarna.Välkommen på rallyfest! Läs mer om VM-rallyt på rallysweden.com

Visste du att...

...Rally Sweden är enda vintertävlingen i VM-rallyt. Övriga platser där rallyt körs är: Monte Carlo, Mexico, Portugal, Chile, Argentina, Italien, Turkiet, Finland, Tyskland, Frankrike, Spanien, Wales och Australien.

 

 

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den