VM-rally i Karlstad

Välkommen på rallyfest!

Den 13-16 februari är det dags för Rally Sweden.

Du har väl inte missat att det snart är dags för rally-VM igen? Den 13–16 februari fylls Värmland med rallyfolk från hela världen under några intensiva dagar. Upplev invigningen av rallyfesten på Färjestadstravet!

Totalt väntas tvåhundratusen besökare till de värmländska skogarna.

Torsdagen den 13 februari inleds Rally Sweden med en pampig invigning, första superspecialsträckan och underhållning med cross-show på Färjestadstravet. Förarna visar upp sig och sina bilar och skriver autografer. Ta bussen till festen - det går gratisbussar i skytteltrafik mellan Stora torget och Färjestadstravet. Välkommen på rallyfest! 

Programmet på Färjestadstravet lördagen den 15 februari är tyvärr inställt på grund av rådande väderförhållanden.

Rallyfesten i Karlstad

Torsdag 13 februari

18.00 Publiken hälsas välkommen  
18.15 Autografskrivning med förarna
19.05 Förarna presenteras
19.30 Cross-show och underhållning
20.00 Öppningsceremoni med Prins Carl Phlip och sedan blir det åka av då förare och bilar visar upp sig.

Och så klart - därefter pågår rallyt för fullt i Värmlandsskogarna. Välkommen på rallyfest! Läs mer om VM-rallyt på rallysweden.com

Visste du att...

... Rally Sweden är enda vintertävlingen i VM-rallyt. Övriga platser där rallyt körs är: Monte Carlo, Mexiko, Portugal, Chile, Argentina, Italien, Turkiet, Finland, Tyskland,  Kenya, Japan, Wales och Nya Zeeland. ... det är Sveriges största årligen återkommande evenemang med omkring 200 000 åskådare under fyra dagar och närmare 100 miljoner tv-tittare runt hela världen! 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den