Stöd till barn- och ungdomsverksamhet

E-tjänst för fritidsföreningar

Interbook Go är Karlstads kommuns  e-tjänst där stödberättigade fritidsföreningar kan ansöka om ekonomiskt stöd till sin verksamhet.

Vad är Interbook Go?

Alla fritidsföreningar med barn- och ungdomsverksamhet som är stödberättigade kan söka bidrag genom Interbook. I Interbook Go kan föreningen uppdatera sina föreningsuppgifter och söka i föreningsregistret efter kontaktuppgifter till andra föreningar i Karlstads kommun.

De pappersblanketter som föreningarna idag skickar in kommer att försvinna, därför jobbar vi med att få fler föreningar att börja använda Interbook Go. För att komma till e-tjänsten klickar du i rutan högst upp till höger. Du skapar själv en egen inloggning på startsidan som du når genom att klicka här. Kontakta någon av fritidskonsulenterna ifall du har funderingar om Interbook Go.

Vilka stöd går att söka?

Det går att söka grundstöd, verksamhetsstöd, lokalstöd, driftstöd, utbildningsstöd, stöd till verksamhetsutveckling och särskilt stöd via e-tjänsten.

Bokningscentralen

I bokningscentralens självservice kan föreningen söka efter strötider på Karlstads kommuns idrottsanläggningar. Här går det också göra en bokningsförfrågan.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den