Service till kulturföreningar

Affischutskick, kulturannons med mera

Vi hjälper dig med distribution av affischer till arbetsplatser, bibliotek och andra offentliga platser i Karlstad och delar av Värmland. Det finns även möjlighet att medverka i Karlstads kommuns kulturannons och att få våra nyhetsbrev med aktuell information.

Affischutskick

Varje fredag distribuerar vi affischer för kulturarrangemang till arbetsplatser och bibliotek. En stödberättigad kulturförening kan normalt delta i utskicket (gäller inte kommersiella arrangörer). Du levererar färdigt material och vi sköter utskicket.

Utformning och kostnad

Enkelsidigt tryck på A4 eller A3. A3-format ska levereras vikt på mitten. Gör en affisch med tydlig rubrik, en kort beskrivning av arrangemanget, tid och plats. Ange även ort för arrangemanget eftersom delar av utskicket går ut i andra delar av Värmland än Karlstads kommun.

Antal: 250 exemplar

Kostnad: A4 kostar 200 kronor. Vikt A3 kostar 300 kronor. Vi fakturerar i slutet av varje vår och höst.

Bokning och material

Leverera färdigtryckta affischer till bordet utanför kultursamordnarens rum på plan 4 i Bibliotekshuset senast torsdag klockan 12.00.

Veckoutskicket kan ställas in eller skickas en annan veckodag vid större helger. Sommartid görs utskicket endast en gång per månad. 

Vi avgör vilken fredag affischen ska skickas ut, men ange gärna ditt önskemål.

Kontakt

Birgitta Collvin, kultursamordnare
E-post: birgitta.collvin@karlstad.se
Telefon: 054-540 24 38

Behöver du hjälp med tryck, kontakta Tryckservice.

Kulturannons

En stödberättigad kulturförening har möjlighet att marknadsföra större offentliga kulturarrangemang i Karlstads kommuns kulturannons. Annonsen publiceras varje fredag i NWT, VF och Metro, med ett uppehåll sommartid.

Kostnad

1 950 kronor + moms. Vi fakturerar i slutet av varje vår och höst.

Bokning och material

Manus skickas in via ett webbformulär senast måndag 12.00. Annonsen ska godkännas av kultursamordnaren.

Intresseanmälan

Hör av dig till kultursamordnaren om du är intresserad av att vara med i kulturannonsen.

Birgitta Collvin, kultursamordnare
E-post: birgitta.collvin@karlstad.se
Telefon: 054-540 24 38

Kulturföreningsregister och nyhetsbrev

Även föreningar som inte är stödberättigade kan finnas med i kommunens föreningsregister på karlstad.se. Är din förening verksam inom kultur får du vårt nyhetsbrev flera gånger om året med aktuell information via e-post.

 

Uppdaterad den