Friluftsliv och motion

Båtplatser

Det är lätt att ställa sig i kö till båtplats i Karlstad. Det finns fem hamnar att välja på och att stå i kö för båtplats kostar 150 kronor per hamn och kalenderår.
Under tiden 1 maj till 30 september finns tillgång till el och vatten.

Ställ dig i kö till båtplats

Hitta och jämför hamnar

Gästhamn

Endast fem minuters promenad från Karlstads centrum ligger även Karlstads gästhamn, med 16 båtplatser för gäster. Sommartid finns här flera restauranger och caféer öppna i anslutning till bryggorna.

Läs mer om Karlstads gästhamn

Ny sophantering vid småbåtshamnarna

Från och med 1 juni 2016 inför Karlstads kommun sortering av hushållsavfall i Karlstads småbåtshamnar. Det innebär att mat och hushållsavfall sorteras var för sig vid sorteringsanläggningen som finns i respektive hamn. Sorteringspåsar för matavfall finns att hämta i hamnarna.

De båtplatser som berörs är Tullholmsvikens båtplats, Ställverket, Lambergskanalen, Lambergets båtplats, Mariebergs båtbryggor på Långövägen 19 samt Mariebergsskogens parkeringsplats.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den