Vandringsleder och strövområden

Naturutmaningen 2021

Stolpe med en bokstav på

Hitta bokstäver längs utvalda vandringsleder i Karlstads kommun och sätt ihop till orden vi letar efter. Det finns fyra tävlingskategorier och du kan delta i en eller flera. Utmaningen pågår till och med 30 september 2021.  

Fyra kategorier

Naturutmaningen 2021 består av fyra tävlingskategorier för att du ska kunna hitta en utmaning som passar just dig. Kategorierna är:

  • Korta leder (0,5-1,5 km långa) - Start 7 maj
  • Medellånga leder (1-7 km långa) - Start 7 maj
  • Långa leder (12-22 km långa) - Start 21 maj
  • Båt (fem öar)  - Start 21 maj

Översiktskarta över alla leder/platser som ingår i naturutmaningen.

Du kan välja själv hur många kategorier du vill delta i. Mer information om varje kategori och vilka vandringsleder som ingår i respektive utmaning hittar du längre ner på den här sidan.

Så går utmaningen till

Välj den naturutmaning du är intresserad av och börja leta bokstäver. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Kom ihåg bokstäverna eller skriv ut och  använd denna kom-i-håg-lapp. Den ska aldrig skickas in utan är bara en hjälp för dig under tiden du letar bokstäver. 

Kom-i-håg-lapp naturutmaningen 2021

Lämna in ditt svar

Registrera ditt svar via det här forumläret senast 30 sepbemter 2021 för att vara med och tävla. Det går bra att registrera svar för olika tävlingskatergorier vid olika tillfällen. 

Registrera svar här

Det här kan du vinna

Alla som har lämnat in svar senast 30 september 2021 är med i utlottningen av presentkort på antingen Naturum eller Sundstabadet till ett värde av 250 kr. Två vinnare kommer utses i varje tävlingskategori. 

Frågor?

Om du har några frågor är du välkommen att hör av dig till karlstadskommun@karlstad.se

Välj din utmaning

Uppdaterad den