Badhus och utomhusbassäng

Åtgärder Sundstabadet och simhallen i Vålberg

För Sundstabadet och Sundsta idrottshus  gäller

• Sundstabadet är inte öppet för allmänheten.
  • Sundsta idrottshus omklädningsrum-, bastu- och allmänna mötesrum ska inte användas - gäller i dagsläget fram till 21 mars 2021. Dock ska det garanteras att det finns god tillgång till toaletter och möjlighet till handhygien.
  • Inomhusidrottshallar  som ägs av kommunen är stängd  för all träning utom för  barn och unga födda 2005 eller senare (från 25/1) och för elitidrott fram till 21 mars 2021. Vi kräver att de styrker att de är elitidrottare via sina specialidrottsförbund.
  • Hyresgäster med kanslilokal uppmanas att inte ha/bjuda in till fysiska möten i sina kontorslokaler.
  • Sweden Bowling får själv besluta om man vill hålla öppet eller inte. De har inte tillgång till andra ytor än sin lokal och in-/utpassering.
  • Alla externa aktörer/arrangörer ansvarar för att återställa och garantera hygien på all utrustning som används.

För Vålbergs sim- och sporthall gäller

• Simhallen är inte öppen för allmänheten
  • All kommunal gruppträningsverksamhet i anläggningen pausas under perioden
  • Periodkort (månadskort) förlängs med lika lång tid som löptiden för de nationella råden.
  • Övriga värdebevis, så som presentkort, tio-kort och dylikt har förlängd med lika lång tid som löptiden för de nationella råden.