Ishallar och isstadion

Isbana på Stora torget

Kvinna och man framför statyn på Stora torget med skridskor i händerna.

Under säsongen 2021/2022 är isbanan på Stora torget öppen 10 december till 6 mars. I år finns skridskor och hjälm  att låna på plats under bemannade tider, i samarbete med Fritidsbanken.

Öppet 10 december - 6 mars

Isbanan på Stora torget öppnar 10 december och håller öppet till och med 6 mars, förutsatt att vädret tillåter. Isbanan är öppen dagligen, dygnet runt. 

Låna utrustning

Det är gratis att låna skridskor och hjälm i torgboden intill isbanan. Utlåningen sker i samarbete med Fritidsbanken och du kan låna utrustning vardagar 12-18 och helger 10-18, med undantag för vissa helgdagar. Julafton, juldagen, annandagen, nyårsafton och nyårsdagen är utlåningen stängd. För dig som tar med egen utrustning är det öppet alla dagar. Varje dag mellan klockan 11.00-19.00 spelas musik i anslutning till isbanan.

Ett förslag från allmänheten

Att bygga en isbana på Stora torget bygger på förslag från allmänheten. I den medborgardialog Karlstads kommun har genomfört om vad Karlstadsborna vill göra på Stora torget har förslag om isbana kommit in och vintern 2020/2021 testade vi idén. 

Uppdaterad den