Idrottsaktiviteter

Karlstad Drop in-idrott

Drop in-idrott

Är du sugen på att idrotta, dansa eller leka utan fasta tider, kostnader eller krav på prestation? Då är Karlstad Drop in-idrott någonting för dig! 

Kom och kör olika aktiviteter med oss, det är alltid gratis och all utrustning finns på plats liksom duktiga ledare som håller i aktiviteterna. Kom som du är och rör på dig bara för att det är kul!

Tiderna gäller för vårterminen 2018
Rudskolans idrottssal
- fredagar 18.30 - 20.00 för årskurs 3-8
Frödingskolans gymnastiksal - fredagar 19.00 - 20.00 för årskurs 6-8 och 20.00 - 21.30 för årskurs 8 till gymnasiet
Fröding Arena - söndagar 16.30 - 18.00 för årskurs 1-6

Aktiviteter

Våra aktiviteter varierar från vecka till vecka. Varje vecka erbjuds bollsport och lekar i olika former. Exempel på bollsporter som stått på programmet är basket, handboll, lacrosse och fotboll. Ibland körs även olika "boll-lekar" som doppboll, spökboll eller brännboll. Grupperna är indelade efter årskurs.

Kom som du är

Du betalar ingen avgift för att delta i aktiviteterna och du behöver heller inte anmäla dig innan. Det är bara att komma och gå som det passar dig. All utrustning som vi använder under aktiviteterna finns också på plats.

Vår idé

Karlstad Drop in-idrott bygger på idrott och rörelse som glädje för stunden. Vi vill värna om möjligheten att spontant kunna delta i idrottsaktiviteter på sina egna villkor oavsett ambitionsnivå eller ekonomiska förutsättningar. Hos oss kan alla vara med. Genom glädje och lust för rörelse tillsammans med andra skapas en gemenskap i vår verksamhet.  

Om oss

Vi som jobbar som aktivitetsledare på Karlstad Drop in-idrott är: Soran Afrasiabi, Serwa Palanijafi, Omed Haidari, Jones Ben Boucha, Sewa Palanijafi och Eveline Engström.

Karlstad Drop in-idrott drivs av kultur- och fritidsförvaltningen, Karlstads kommun.

För information och uppdateringar följ oss gärna på Instagram: karlstaddropinidrott

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den