Idrottsaktiviteter

Allmänhetens löpning i Våxnäshallen

Våxnäshallen allmänhetens löpning

Vi öppnar även denna vintersäsong Våxnäshallen för lunchlöpning. Varje tisdag och torsdag från och med tisdag 12 november är frusna motionärer välkomna in i värmen för allmänhetens löpning mellan klockan 12.00-13.00. På plats finns instruktörer från IF Göta och leder löpträning och ger tips. Även du som bara vill springa, jogga eller gå på egen hand är välkommen.

Öppet för löpning

Tisdagar och torsdagar klockan 12.00-13.00.

För tredje vintersäsongen samarbetar Karlstads kommun och IF Göta för att uppmuntra till rörelse och aktivitet, nyttja lokalerna på bästa sätt och ge motionärer en möjlighet att löpträna inomhus.

Under vinterhalvåret är hallen ofta uppbokad kvällstid, därför passar det bra att kunna öppna den för allmänheten även under dagtid. Allmänhetens löpning genomförs i samarbete med föreningen IF Göta och därför finns instruktörer från föreningen på plats i Våxnäshallen varje tisdag och torsdag som som kan ge tips och råd till alla lunchlöpare som vill. 

Det är helt gratis och du måste inte vara medlem i IF Göta för att springa eller få tips.

Hät hittar du IF Götas information om allmänhentens löpning.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den