Arenan - bio, musik, teater,

Biljetter och tillgänglighet

Teaterbiografen Arenan

Biobiljetter

Du kan köpa din biljett i kassan som öppnar cirka tjugofem minuter innan filmvisningen eller köp din biljett direkt här

Biljetterna är numrerade och det finns 165 platser och två rullstolsplatser. Det går bra att betala med kort eller med kontanter i kassan. Återköp av biljetter är endast möjlig i biljettkassan fram till föreställningens start.

Pris 

En biobiljett kostar 100 kronor. 
En biobiljett för 3D kostar 120 kronor (vuxen) och 70 kronor (barn upp till 15 år).  

Rabatt för film

Rabatthäftet för filmer kostar 700 kronor och ger dig tio rabattkuponger.
Du kan inte köpa biljetter på nätet med rabattkupongen eftersom du måste lösa in den i Arenans kassa för att få biljett till den ordinarie filmvisningen.

Kupongerna gäller i ett år, är inte personliga och gäller inte på 3D visningar eller på specialarrangemang. Rabatthäftet kan köpas innan föreställningen i Arenans kassa eller i Kontaktcenter på telefon: 054-540 00 00.  

Biljetter till andra arrangemang på Arenan

Var vänlig och se respektive arrangemang för mer information om förköp och priser i Arenans kalender. De externa arrangörerna kan inte ta kort i Arenans kassa. 

Tillgänglighet

Arenan har hörslinga på rad 2-5, vanlig för hörapparat. Direkt innanför publikentré finns det två rullstolsplatser. Det finns en rullstolshiss, som måste förbeställas, om du önskar att sitta vid scenen. Ledsagare måste också ha biljett för att gå på filmer och arrangemang.

Vid vissa filmer kan du få uppläst text och syntolkning via appen Tillgänglig bio.

Du kan köpa skilda platser, bland annat en rullstolsplats och platsen bredvid på köpsidan. Här finns en instruktion om hur du gör.

Att använda appen Tillgänglig bio  

1. Ladda ner appen Tillgänglig bio, innan du kommer till biografen.  
Appen finns för både Android- och Iphonemobiler och är gratis.

2. Inne i appen finns det ett flertal filmer. Tryck på ladda ner för att hämta ljudfilen. De kan ta några minuter beroende på hur snabb din internetuppkoppling är.

3. Gå till fliken Hämtningar där nu ljudfilen ligger lagrad. 
Enligt rekommendationer får man gärna testa första gången så att det står Förbereder ljudspår när filen har blivit hämtad. Dock kommer inget att spelas upp då du inte har tillgång till filmen.

4. Kom till Arenan, sätt in dina öronsnäckor i telefonens hörlur. När filmen börjar trycker du Spela upp på den hämtade ljudfilen i appen och filmens ljudspår synkroniseras med syntolkningens ljudfil.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den